Izdelava kopalnic

DOPOLNJENO 2023: Cenjene stranke obveščamo, da trenutno ne ponujamo storitve izvedbe kopalnic in adaptacij kopalnic na ključ. Vseeno vas lahko povežemo z več preverjenimi izvajalci, ki so naši dolgoletni poslovni partnerji in tako kot mi stremijo k najvišjim standardom izvedbe. Za seznam izvajalcev nam pišite na info@vistra.si.

 

Trudimo se biti najboljši, zato svojim strankam poleg prodaje in svetovanje ter izrisa kopalnice nudimo tudi kompletno izvedbeno izdelavo kopalnice. Izvedbena ponudba vsebuje keramičarska dela, vodoinštalaterska dela, gradbena dela, električarska dela, slikopleskarska dela in po potrebi tudi ostala dela (mizarska ipd).

Ponudbo za izdelavo kopalnice vam pripravimo po predhodnem ogledu na objektu. Strankam svetujemo, da pred ogledom uskladite izgled kopalnice z našimi svetovalci in arhitekti. Strokovno svetovanje naših prodajalcev vam bo v pomoč pri izbiri in razporeditvi posameznih elementov. Skupaj bomo našli pravo rešitev za kopalnico vašega navdiha in vam jo tudi spremenili v realnost.

Svoje povpraševanje za izvedbo posredujte na info@vistra.si.