Vistra - z vami že več kot 30 let

Vistra d.o.o. je zasebno podjetje, ki deluje že od leta 1990, in danes zaposljuje 19 ljudi, med drugim strokovnjake v prodaji in oblikovanju. V podjetju, ki je bilo sprva specializirano za dobavo materiala in celostnih rešitev mojstrom, smo leta 2018 ponudbo nadgradili z blagovno znamko Vistra butik, v okviru katere arhitektom in strankam z izbranim okusom ponujamo kopalniško opremo in keramiko srednjega, višjega in dizajnerskega ranga. Naš nabor obsega ponudbo kvalitetnih proizvajalcev kopalniške opreme (sanitarnih elementov, armatur, pohištva, radiatorjev in dodatkov) ter oblog za celotno hišo (keramika, parket in tapete). 

Vistrina trgovina in spletna trgovina vistra.si oskrbujeta mojstre z opremo za keramičarska in vodoinštalaterska dela, med drugim smo ponosni zastopniki profilov Profilpas in gradbene kemije Sopro.

Stavimo na stalno izobraževanje kadrov in spremljanje novosti, zaradi česar strankam lahko ponudimo kvaliteten prodajni servis z individualnim svetovanjem. 

S svojim znanjem in izkušnjami bomo z vsako stranko poiskali njeno sanjsko kopalnico, ki bo estetska in funkcionalna, hkrati pa bo zadostila njenim željam ter finančnim zmožnostim.

Verjamemo v lokalno povezovanje, zato preko njega svojim strankam predstavljamo dela lokalnih ustvarjalcev in jih povezujemo s kvalitetnimi slovenskimi blagovnimi znamkami ter proizvajalci.