Med proizvodi in inovacijami, ki so namenjeni opremljanju kopalnic, jih večina stremi k zniževanju stroškov, saj je kopalnica oziroma skrb za osebno higieno v marsikaterem domu zelo potratna – tako kar se tiče porabe vode kot njenega ogrevanja. Če v svojo prho namestite armaturo (pa naj gre za fiksno stropno ali premično ročko), ki jo trgovci radi ponujajo pod imenom »tropski dež«, pa boste prihranili pri obojem, hkrati pa poskrbeli še za svoje zdravje.

Pri armaturah, ki obljubljajo prhanje podobno tropskemu dežju, ni toliko pomembno, ali je sama armatura enoročna ali dvoročna, klasična ali termostatska. Najpomembnejše je, da je pred iztekom vode iz rozete poskrbljeno za mešanje zraka in vode.

Nemški proizvajalec kopalniških in kuhinjskih armatur v modernem in klasičnem dizajnu. Tako nudi vsakemu interierju pravo izbiro. V našem salonu boste zagotovo našli pravo armaturo za svoj dom, naj bo to kopalnica ali kuhinja. Dom je ponavadi naš brlog, nekam kjer se zatečemo po delovnem dnevu, polnem stresa. In tedaj je na vrsti sprostitev, del te je lahko vaš ritual pod tušem, kjer lahko z razližnimi modernimi armaturami ... dežni tuši poskrbite za popolno sprostitev po naporu.

Nadglavne in stranske prhe Hansgrohe dajejo dober občutek z dežno prho – tuširanje postane zabavno in še bolj sprostitveno ter osvežujoče. Tako se vaše telo ovije v sanje, nežno kot dež, kapljice tečejo s prhe in s tem doživite masažo telesa in ob tem tudi bolj temeljito  izperete milo s telesa. Dežne prhe ustvarijo pravi interierni navdih v vsaki kopalnici. 

Sedaj na voljo novi elementi za dežne tuše. 

Nudi 5 letno garancijo.