V četrtek, 15.2.2018 bomo znova odprli vrata prenovljenega salona za vas dragi obiskovalci. Dan odprtih vrat se prične ob 8.uri in bo trajal ves dan, na njem pa ne bo manjkalo strokovnjakov s posameznih področij v sklopu gradnje in obnove doma. 

Vsak izmed obiskovalcev se bo potegoval tudi v nagradnem žrebu, s katerim bo lahko pridobil popust na enkratni nakup ter praktična darilca.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na ta posebni dan, kjer bomo v sklopu dneva odprtih vrat predstavili nove trende in novosti iz sveta keramike, kopalniškega pohištva, sanitarne opreme, parketov, armatur, dizajn radiatorjev, ogrevanja in ostalih področij, ki so del obnove in gradnje doma. 

Modni trendi za kopalnice nakazujejo unikatnost efektov različnih elementov, optične vzorce, ki se enkratno vklopijo v kopalnico in njen koncept.

Umivalniki. Z vgradnjo umivalnika v ploščo pridobite dodatno odlagalno površino. Izbira stila je odvisna od okusa posameznika, bistveno pa je, da se oblikovno ujema z izbiro drugih kopalniških elementov. Na ta način lahko umivalnik deluje tudi kot okrasni, dekorativni element kopalnice. Izbirate lahko med različnimi klasičnimi, modernimi, prostostoječimi ali stenskimi itd. 

V prenovljenem salonu Vistra se zavedamo, da je potrebni za vsak projekt najti drugačen koncept. Zato imamo v Vistri na voljo široko ponudbo keramike, armatur, ploščic, skratka vse za vašo sanjsko kopalnico in vaš dom.

Da boste dobili lažje občutek, kaj vse ponujamo, smo za vas pripravili virtualni sprehod skozi razstavne prostore, kjer razstavljamo vse kar potrebujete za kopalnico. Sprehodite se skozi salon https://goo.gl/KSgyfU